:: Mereka2 Yang CooL !!::

Monday, October 24, 2011

Jaga tingkah laku...Jaga keperibadian...


(sori. Gambar agak kecik... tp korang leh tgk kan? )

Peace ( V ) + Lidah Terjelir ...
Mungkin ramai lagi yang tahu pasal nie ,
Adakah korang tahu maksud V + Lidah terjelir nie??
dan entah korang perasan ke tidak sebab budak-budak perempuan sekarang nie suka buat posing macam nie selalu..
tak percaya ?
korang tengok friend kat Facebook , mesti ada yang posing macam nie....
apa maksud Peace ( V ) + Lidah Terjelir ??
V nie lebih ditujukan pada kemaluan perempuan atau lebih dikenali sebagai V-Zone / Miss V.
so , bila kita gabungkan kedua-dua :
V+LIDAH = JILAT KEMALUAN WANITA..
Ooouppz , soorry to say.. !
cuma nak bagi peringatan jer...

sebar2kanlah dan share untuk kebaikan..^^


copy dr FB.


BACA JE? MEH LA KOMEN-MENGOMEN!

3 Yang mendoakan Cik Marjan Kurus..(^_^):

fierul said...

orang sekrang suka buat benda2 plik plus memalukan diri sendiri .. haish .. tak comel pon la buat mcam tuh ..

MARJAN IBRAHIM said...

tu lah.... macam2 yg kita tak tahu apa yg tersirat kan?

Mira Adzlia said...

tanpe kite sedar, ader mksud lain rupenye d sebalik pbuatan kite..ish..ish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...