:: Mereka2 Yang CooL !!::

Monday, October 10, 2011

"Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina"



Korang nak Keychin AngRy Bird?

JOM jOIN SEGMEN NIE.....
korang just klik kat Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina

apa yg perlu korang buat:

1-Ambik banner kat atas, beserta link dan buat entri dengan tajuk
"Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina"

2-Kalo Dah siap,korang tinggalkan URL link entri kat ruangan komen kat Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina

3-Tarikh Tutup : 18 Oktober 2011.. 2 Petang... ayooooh cepat!!!!

happy blogging korang... :)
xdapat hadiah pn xpe..janji korang sudi follow blog saya yg xseberapa ni :)
Jom Kita Follow-Mollow.. (^_^)
BACA JE? MEH LA KOMEN-MENGOMEN!

6 Yang mendoakan Cik Marjan Kurus..(^_^):

Lulu Caldina said...

TQ sudi join.. semoga bertuah ;)
Ada masa, sila blogwalking semua link peserta, leh tambah kenalan..kan..kan

TERKINI DI LULU-PAGES

maszull said...

assalamualaikum ...mama dtg dr segmen lulu mama dah follow jom dtg lawat mama blik kalau sudi follow mama yer...:)

maszull said...

assalamualaikum ...mama dtg dr segmen lulu mama dah follow jom dtg lawat mama blik kalau sudi follow mama yer...:)

Ana Adni Collection said...

nice blog... dah follow awak...
jom singgah n follow blog saye plak...
jom enter contest kat blog saye gak..
http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/contest-kenangan-terindah-hari-raya-ku.html

cik ieda said...

gud luck ! ^_____^

dr peserta no 81 :)

Fara said...

dtg singgah sini..jom singgah blogku jga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...