:: Mereka2 Yang CooL !!::

Monday, December 19, 2011

I wish.......

Serius.....
Rasa mcm dah lama sgt2 dah x update blog ni..
busy kat opis...
smpai xsempat nk melawat2 blog...
hehhehee
nak jadi pekerja yg rajin ni...hehehe

pagi td terbukak satu Youtube ni...
sweet gile...
korang layan dulu..
pas layan, korang komen lah ape2 yg patut ya... :)
~~~~~~~~~~~~~~~




sweet kan?
bukan senang nak cari lelaki yg betul2 nk jadikan kita sbg isteri dia...
nk jadikan kita sbg pasangan bercinta mmg senang...
utk jadikan isteri, macam2 alasan...
duit x cukup... keje x stabil... xde kreta lagi...
sebenarnya..., ALLAH sentiasa akan bg kita rezeki selepas kahwin...
tu kawan2 & family yg cakap...
saya tak kahwin lg... so xleh nk cakap sgt bab2 kahwin...
cuma harapkan seorang lelaki yg boleh di jadikan suami , ayah kpd anak2 & boleh membimbing saya sebagai seorang isteri yg solehah...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

CALON SUAMI ???

Tak minta yg SOLEH ,sebab aku pun tak lah SOLEHAH sgt...
Tak minta yg bergelar USTAZ, sebab aku lg jauh sgt2 utk bergelar USTAZAH...
Tak minta yg KAYA, sebab aku pun TAK KAYA, hanya sekadar apa yg ada...
... Tak minta yg HENSEM, sebab aku tak la CANTIK sgt,
sekadar hamba sesempurna kejadian yang ALLAH ciptakan...
Tak minta yg BERPANGKAT, sebab aku hanya seorg HAMBA...

Tapi,
Cukuplah sekadar yg MEMAHAMI dan MENERIMA aku seadanya sebagai ISTERI...
Cukuplah yang ada AGAMA di hati dan mengamalkannya serta sama2 mencari jalan ke Syurga apabila bahtera di layar dan masjid di bina...
Cukuplah yang sama2 saling MEMBANTU dlm susah dan senang mengharungi lautan dunia..

:) Insya ALLAH.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


"HARAM mengambil seseorang wanita sebagai kekasih jika niat bukan untuk mengahwininya".......

so, couple2 kat luar sana...
kalau just nk bercinta sahaja tanpa ada niat nk berkahwin,
fikir2 lah.. :) itu HARAM... :)

nota kaki: bercinta selepas berkahwin lebih bahagia & berkat... kan?
BACA JE? MEH LA KOMEN-MENGOMEN!

3 Yang mendoakan Cik Marjan Kurus..(^_^):

NURULHANIF said...

yealah.. lama dh jan xupdate..

Mizfantagiro said...

alaaa.xleh nk tgk pideo tu..kt opis utube kene block=(

RazFiRa said...

wah ramai btol orang share video ni... kat fb punyelah ramai... huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...